Lindex nästa.

Idag började min praktik på Lindex i Hallsberg, som förövrigt var helt okej. Jag var inte ett dugg nervös vilket oroade mig en aning, eftersom jag brukar bli det vid sånna här nya grejer. Jag började undra om jag var sjuk eller nåt, vilket jag iofs var. Hade/ har ju ont i magen, mamma trodde det berodde på nervositet, men icke. Men fem minuter innan jag började kände jag mig nervös, men sedan klev jag in i butiken och det försvann som en vind.
I alla fall. Dagen var lyckad, dock så tyckte jag tiden gick fort och trodde med glädje att klockan var sex, då hon bara var tre. men vad gjorde det, fick fortsätta arbeta.

Hjälpte kunder, och plockade upp i provhytterna och på stället där de hängde kläderna de provat men inte ville ha. Jag packade även upp grejer och ''möblerade'' om lite  bland underkläderna. Kunderna verkade tycka att jag hade bra smak, eftersom dom ett flertal gånger bad mig om smak råd. och blev tacksamma för mitt val. Dock kände jag mig en aning nervös att de inte skulle gilla vad jag tyckte. men det gick ju bra som tur var. :)

Jag funderar på att sova nu. men ändå orkar jag inte, kan kanske man ska säga. Är inte så trött, fast jag borde väl egentligen prova att sova för att vila upp mig in för morgon dagen.

Men jag ska i alla fall kila här i från nu!
Krams



20 februari

jag har sjukt tråkigt, saknar mína vänner gör jag också. lovet är segt, men känns som om jag inte orkar göra nåt åt saken, behöver ta det lugnt. vila lite. så är jag ju faktiskt lite sjuk också.
Men i morgon bär det av till joel, vilket jag längtar efter. och i kväll är det lost som jag också ser fram emot. :)
Jag har blivit lite av en nörd, börjat följa några serier. men mest house och lost. och jag kollar även gossip girl, om jag kommer ihåg att det är, eftersom det är ganska nytt så är det ovant för mig, ;) det börjar även nåt nytt snart, som jag måste följa, bara för det minns jag inte alls vad det  heter.. hah

Annica Jansson hjärta Joel Pettersson


19 februari

Lovet har en bra början, eller inte. jag är sjuk. men är på bättringsvägarna. vilket är skönt. :)
Idag har jag och min brors dotter fanny tagit det lugnt framför tvn. dessutom har vi lagat mat ! eftersom mamma är sjuk är det jag som är barnvakten ;P

usch.

jag blir så trött på att alla inte har lov samtidigt, jag kunde ju i alla fall ha fått haft samtidigt som joel.. Men nästa vecka så är det i alla fall lov, vilket jag ser fram emot. Plus att jag är ledig v 9 för att vi ska på mässa. Sen är det praktik v 10-12 på lindex, sen så påsklov  v 13, ska bli skönt att komma bort från skolan ett tag, känns som om det är för mycket av allt just nu och jag har ingen ork. Har tappat lusten totalt!

Kanske är en av orsakerna till varför min mage krånglar, har tydligen nåt virus. Hoppas verkligen att det går över och att det slutar göra ont. Om det inte gör det så måste jag till karlskoga.. vilket jag inte vill.

          

5 februari

Sitter i skolan just nu.  Har svenska, håller på med ett arbete om Upplysningen. :(

Ja. var några dagar sen jag skrev, i torsdags var vi hos emma. Myste med tacos och bada i tunnan, plus att fyra stycken satt i ett badkar. haha.
Sen i helgen har jag varit med min älskling, som kom i lördags. Vi bowlade tillsammans med pappa och curth, som alltid så vann pappa. hmm. :P Sen så hyrde jag och joel film, kommer inte på just nu vad den hette men. Bra var den :)
På söndagen gick vi upp ganska tidigt, åkte till örebro. Handlade klart allt till bröllopet. skönt att ha det gjort :) Sen åkte vi in till stan och kollade på joels systers lägenhet. åt pizza . mys :)
Igår var jag sjuk, men nu är jag på bättringsvägarna och är i skolan! Vi skulle ha filmat, men ida är inte här. :(


image9

Här är vi då, fyra stycken i badkaret. haha


RSS 2.0