31 januari Mys kväll

Just nu sitter jag i skolan. slutade precis Företagsekonomi A. Håller på att räkna ut massa budget.  Vår nästa lektion börjar 12.10 eftersom vi inte har någon Konferens och Reception idag, dessutom fick vi reda på proven där i går, fick VG. Känns ju faktiskt ganska bra. :D
När vi slutar idag klockan 15.00 ska jag, emma, jennifer och ida in till örebro, eftersom jag ska till synsam. Ska göra en syn undersökning. Känns som jag fått sämre syn, vilket man får hoppas att jag inte fått. Utan linser eller glasögon är jag blind känns det som. haha. Ah men sen så ska Emma visa mig en affär med massa klänningar, så jag kanske hittar någon jag kan ha på mig på Emmas och Martins Bröllop. (Joels syster)

Sen när vi är klara i örebro ska vi hem till Emma och mysa. Äta tacos och bada i deras Badtunna. Mys mys. :)
Känns som om det kommer bli en toppen dag idag!


image6image7

Emma, jag, Jennifer i ett lite hoptryckt format. haha  och Ida som 70 åring! haha


30 januari

förlåta någon kanske är ett utav de svåraste sakerna man kan göra.
Även fast man någon gång måste försöka, ge någon en chans. Men hur många gånger ska man försöka förlåt, glömma?
Jag tycker den saken är personlig. att man väljer helt och hållet själv, för hur länge orkar man? Enligt min mening orkar inte en människa hur länge som helst. Någon gång tar det stopp och då är det stopp. Men när man väl valt att börja om att ge ännu en chans, så tycker jag att man väljer själv när tiden är inne. När man orkar, när man vill. Även fast den andra försöker och försöker, så måste man vara redo, man måste själv kunna känna det. Det går aldrig att bli tvingad att känna nåt man inte vill. För då är det lätt att det blir fel, man hamnar på noll igen. Många gånger har jag ställt mig den frågan, och när ska man orka, när vill man. Varje gång känner jag att jag vill, men efter tusen gånger känns det hopplöst och efter den tusende gången säger kropp och själ ifrån. du orkar inte mer. Kanske är det så som alla säger att man måste tänka på sig själv. - Tänk alltid på vad som är bäst för dig.

Jag vill ibland tro på att det funkar att göra så, men så kommer tanken. - Alla andra då? Jag kan faktiskt inte bara tänka på mig själv, även fast det vore lösningen många gånger.


Blogg fixarn

Nu har jag tagit tag i att fixa mig en blogg, emma hjälpte mig :)
Kändes som om jag behövde vara med i trenden att skriva lite om mitt otroligt spännande liv, hah. Jag kommer troligtvist inte skriva varje dag, för så mycket har jag inte att berätta. Inte jämt i alla fall.  Om jag någonsin kommer ha nåt intressant att berätta, vilket inte är troligt. för jag är sämst på sånt. hah.
När man väl vill skriva nåt, så är det svårt att få till det på ett bra sätt.
Men jag kan ju i alla fall hoppas på att läsarna blir roade av mitt skrivande. :)

Just nu sitter jag i skolan, fast vill mest hem.
Vädret är verkligen piss med, det bara regnar. :(


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0